fbpx

Soome maja Saunarituaalid

Saunaküla

Saunarituaalid.

Saunarituaal.

Looduse taassünd.

Saunaküla - Neli unikaalset puhkemaja vähem kui 10 km Tallinnast! Банная деревня - Четыре уникальных загородных дома менее чем в 10 км от Таллинна!

Kasu:.

"Looduse taassünd" rituaal on loodud sügava füüsilise ja vaimse taastumise jaoks, kasutades loodusjõude. Soome saun puuküttega soojendab lihaseid, avab poorid ja aitab eemaldada toksiine. Kontrastsed külma ja kuuma veega vannid tugevdavad veresooni ja stimuleerivad immuunsüsteemi, samal ajal kui jalutuskäik metsas lõpetab protsessi, pakkudes harmoonia ja uuenemise tunnet. Rituaal aitab leevendada stressi, parandab vereringet, taastab jõudu ja parandab naha seisundit.

Kellele sobib:.

Rituaal sobib ideaalselt neile, kes vajavad sügavat füüsilist ja vaimset laadimist. Soovitatav inimestele, kes elavad suure stressi tingimustes, pärast füüsilist koormust või neile, kes soovivad parandada üldist tervist ja taastada elujõudu.

Optimaalne kestus:.

180 minutit

Rituaali etapid:.

Soome saun puuküttega:

Esimene seanss: Temperatuur 90–100°C. Alustage traditsioonilisest soome saunast. Lisage auruvette eukalüpti või männi aroomi, et puhastada hingamisteid ja saavutada rahustav efekt. Puuküttega saun pakub ainulaadset soojust, mis valmistab keha ette detoksikatsiooniks.
Teine seanss: Pärast külma vette sukeldumist naaske saunalava, et saavutada sügavam soojenemine. Kasutage kaske või tammekaset, et stimuleerida vereringet, leevendada pingeid ja toonida keha.
Kolmas seanss: Lõplik seanss saunas, kasutades taas kaske või tammekaset, aitab tugevdada detoksikatsiooni, avada poorid ja sügavalt lõõgastada lihaseid.

Kontrastselt kuumad ja külmad vannid:

Esimene seanss: Pärast saunaseanssi sukeldumine külma vette annab kohese ergutava efekti. See stimuleerib veresoonte tööd, parandab vereringet ja tugevdab immuunsüsteemi.
Teine seanss: Sukeldumine kuuma vette pärast külma vanniga jahutamist lõdvestab lihaseid, kiirendab ainevahetust ja vähendab pingeid. Kuum vesi aitab samuti eemaldada ülejäänud toksiine.

Aroomiteraapia ja soolaga koorimine:

Aroomiteraapia: Kasutage eukalüpti või männi aroome, et rikastada saunakeskkonda kasulike elementidega. See aitab leevendada väsimust ja parandada hingamisteede üldist seisundit.
Soolaga koorimine: Pärast teist saunaseanssi kasutage soolakoorijat naha sügavpuhastuseks ja taastamiseks.

Puhkus terrassil ja jalutuskäik metsas:

Puhkus terrassil: Pärast sauna lõõgastuge terrassil, nautides värsket õhku ja kuuma taimeteed.
Jalutuskäik metsas: Lõpetage rituaal kerge jalutuskäiguga metsas. Värske õhk stabiliseerib hingamist, taastab sisemise tasakaalu ja täidab keha energiaga.

Soovitused:

Vajalikud tarvikud: